Translate 1

torstai 30. tammikuuta 2014

Norjan sairas hiihtomafia: Mads Drange paljasti totuuden - IBU:n presidentti Anders Besseberg keikkuu myös WADA:n listoilla puolustamassa maanmiehiään!


  • Norjalainen, Norjan ADT:n (sylttytehdas numero yksi) entinen dopingvalvoja Mads Drange paljasti äskettäin kirjassaan norjalaisen dopingin, nimenomaan dopingista kammottavimman, veridopingin: YLE Uutiset

Maailmassa on kaksi merkittävää hiihtoelintä. FIS, joka hallinnoi maastohiihtoa ja yhdistettyä. Sekä IBU, joka hallinnoi ampumahiihtoa. Yksi yhteinen nimittäjä näissä kahdessa syvän valheen järjestössä on se, että niitä johtaa norjalaiset ja niiden alaisissa kilpailuissa menestyy norjalaiset. Samaan aikaan, kun muita käräytellään dopingista syystä tai toisesta!

"Onko Besseberg pitkällä yksinvaltaisella IBU-urallaan pissannut Ole-Einarin... Siis Ole-Epon virtsatestit, kuten Inggard Lereim mahdollisesti tekee hiihdon puolella?" -Tuntematon kirjoittaja

Niin... Kuin naulattuna kansainvälisen ampumahiihtoliiton presidenttinä pysyvä norjalainen Anders Besseberg on ollut vuosikausia mukana ampumahiihdossa ja nimenomaan päättävässä virassa, eikä yhtäkään norjalaista ole tiettävästi käräytetty. Sen sijaan muun muassa venäläisiä käryää vähän väliä, kuten juuri äsken ilmeisesti länsimaiden näpäytyksenä Venäjän ja homoseksuaalien propagandaa vastustavan Putinin suuntaan. Nämä käryt, kun ovat pelkkää politiikkaa, kuten ovat aina olleet! Kansainvälinen ampumahiihtoliitto ei edes kiellä sitä, vaan Anders Besseberg on jopa aikoinaan rehvastellut sillä! Nyt sitä satoa siis taas niitetään!

Even if the focus today is on the Russian athletes we will continue our anti-doping program where all top athletes are being tested regularly. Our goal is to catch all those who are cheating. Anders Besseberg, IBU:n presidentti

Ylipäätään nykyinen dopingtoiminta, joka perustuu testaajien vihaamiin kohteisiin, aiheuttaa suuria oikeudellisia kysymyksiä, kuten jo surullisissa Lahden 2001 rasistisissa MM-kisoissa koettiin! Esimerkiksi nykyisin juuri venäläisiä urheilijoita käräytellään vähän väliä ja ilmeisesti niin sanottujen "veripassien" eli urheilijan verenkuvaa ja muita muutoksia tarkkailevan datan avulla. Eli, jos veripassi osoittaa urheilijan veressä muunnoksia, niin hänestä tulee tarkan seurannan kohde eli suoranainen silmätikku ja hänet voidaan käräyttää! Asia ei kuitenkaan selvästikään koske norjalaisia! Eikö norjalaiset ole sitten koskaan muokanneet vertansa? Pöyristyttävä valhe! Norjalaiset ovat jääneet kiinni FIS:n dopingtesteissä verimanipulaatiosta! Norjalaisilla huippuhiihtäjillä on myös vuosikymmenten kokemus hemoglobiiniarvojen jyrkistä vaihteluista, jotka käytännössä todentavat lääketieteellisesti verimanipulaation, ja joiden todistusarvoa on jouduttu sen takia hälventämään jopa uhkailujen taikka lahjonnan avulla! Norjalaisilta hiihtäjiltä löytyy siis todennäköisesti eniten epäilyttävää veripassidataa, mutta yhtäkään norjalaista hiihtelijää ei ole käräytetty näillä "veripasseilla" ja niiden antamalla hyödyllä. Nämä veriarvotestit ovat hyvin salattuja, ei ole tietoa ketkä niihin pääsee käsiksi, mutta eipä tuota asiaa tarvitse hirveästi arvailla. HUOMIO: VAIN NORJALAISTEN "VIHOLLISIA" KÄRÄYTETÄÄN! Eikä tarvitse ihmetellä, että miksi näin, sillä voitte kuulla sen itseltään FIS:n presidentiltä, hiihdosta todennäköisesti mitään aikuisten oikeasti tietämättömältä, "alppimies" Gian-Franco Kasperilta!

Tiedämme veritestien perusteella, ketkä petkuttavat. Heitä jahtaamme kiivaasti. Olemme kuitenkin voimattomia, kunnes pitäviä todisteita löytyy. FIS:n presidentti Gian-Franco Kasper

Elikkä elikkä norjalaisten kohdalla ollaan voimattomia, mutta jos jonkun muunmaalaisen veripassi osoittaa punaista, alkaa ajojahti? Ainakin näin toimitaan IBU:n puolella vai uskotteko tosiaan, että vain venäläiset ampumahiihtäjät käyttävät dopingia? Myös FIS:n puolella on esimerkkejä edellä mainitusta, ja etenkin venäläisvastaisia esimerkkejä! Esimerkiksi kaikki norjalaiset mennen tullen hiihdossa murskannut ex-saksalainen Espanjan Johann Mühlegg käräytettiin nopeasti, kun ylivoima kasvoi liialliseksi jopa norjalaisille! Johann Mühlegg jäi muuten todennäköisesti samalla kertaa verimanipulaatiosta kiinni kuin ne lukuisat norjalaiset aikoinaan maailmancupissa Puijolla 2001! MUTTA VAIN MÜHLEGGIA ALETTIIN AJAMAAN TAKAA JA KÄRÄYTETTIIN NORJALAISTEN FIS-TOIMIJOIDEN TOIMESTA!

Siksikö, koska hän oli nyt espanjalainen eli hiihtourheilun lilliputtimaan tekijä? EIKÄ TARVITSE OLLA MIKÄÄN NERO ARVATAKSEEN, ETTÄ MÜHLEGG KÄRÄYTETTIIN JUURIKIN MUUN MUASSA NOITA EDELLÄ MAINITTUJA KUOPION PUIJON "VERIPASSITIETOJA" HYVÄKSIKÄYTTÄEN, JOTKA TODENSIVAT KUITENKIN ENITEN NORJALAISTEN SAATANALLISTA VERIBAKKANAALITOIMINTAA! Mühleggin lisäksi siis myös lukuisia venäläisiä on käräytetty niin ampumahiihdossa kuin hiihdossa, jos he ovat uhanneet Norjan valta-asemaa. Suomalaiset käräytettiin täydellisellä rasistisella rikoksella, sen me kaikki tiedämme, ja niin edelleen! On huomattava, että saksalaisten ajojahtiin norjalaisetkaan eivät ole uskaltautuneet, vai liekö Saksan hiihtäjillä oikeasti normaalit veriarvot? Vaikea sanoa, mutta sen me havaitsemme, että Saksa on Norjan vahvin vastapooli hiihtourheilussa!

FIS:n puolella on siis 100% todennettua, että norjalaisia, joiden veripassit huutavat punaisellaan tutkimista, kohdellaan silkkihanskoin ja jopa dopingtestimenetelmiä haudataan hädissään, jos ne viittaavat norjalaisten dopinginkäyttöön! Entä miten ihmeessä ampumahiihdossa norjalaiset "ampumahiihtohirmut" tehtailevat samaa jälkeä kuin vaahtosuiset ja astmaattiset virkaveljet ja -siskot hiihdossa? Miten norjalaiset ampumahiihtäjät olisivat muuten kuin systemaattisen dopingin avulla voineet voittaa laajalla rintamalla vuodesta toiseen ylivoimaisesti venäläisiä ja muita, jotka ovat lopulta kärynneet dopingista? Ja Venäjä, kun ei ole mikään Vinku-Intia, vaan dopingin salat varmasti tunteva supervaltio! On siis kaksi vaihtoehtoa. Se, että tasmanialainen spaghettihirviö on maagisesti taikonut norjalaisista niin kovia hiihtäjiä aina "sairastumisten" ja "leirien" jälkeen, kuten eräät sinisilmäiset tuhtimot täällä Suomessakin tykkäävät ajatella taikka sitten norjalaisia ei yksinkertaisesti vain käräytetä, vaikka käryäisivät, kuten norjalaisten johtomassa FIS:n maastohiihdossa on ollut tapana jo vuosikymmeniä!

Todennäköisesti myös IBU saa kivoja rahallisia lahjoituksia Norjasta ja sen hiihtohullulta kuninkaalta. Oikeastaan yksinkertaisesti pelkkä yksi norjalainen ampumahiihtäjä todistaa edellä mainitun. Tuo ampumahiihtäjä on tietysti vuosikausia hiihtovauhdiltaan ihmemiehen tasoilla keikkunut, ja itse asiassa dopingvalehtelusta tuoreeltaan kärynnyt, Ole-Einar Björndalen. Yllättäen, kun kyseessä oli norjalainen ja IBU-Bessebergin kultapoika, niin tuomiokin tuli pelkkänä varoituksena. Vai olisikohan pitänyt antaa vain pieni 100 euron sakko "norjalaisesta vahingosta"? Sinällään tietysti outoa, että kokeneille norjalaisille sattuu näitä "vahinkoja", niinhän se Petter Northugkin "myöhästyi" Tour de Skin avajaisseremonioista yllättäen, kun FIS:n "yllätystesti" ei jostain syystä maistunut. 40-vuotias ihmemies "Ole-Epo", kuten häntä on syytä kutsua lempinimeltään, lähtee tunnetusti jälleen nyt vuonna 2014 Sotshin talviolympialaisiin, mutta meidän oikeamielisten onneksi hän ei ole koskaan ollut mitenkään kaksinen ampuja, joten nyt Ole-Epon vanhoina päivinä edes dopingsaavissa asuminen ei nostane kyseistä urheilijaa terävimpään kärkeen kuin muiden epäonnistuessa.

Mutta joka tapauksessa on täysin selvää, että Ole-Epo ei voi olla tavallista mustikkapuuroa vedellyt ihminen, sillä hän ei mitenkään voisi olla normaalina ihmisenä enää nyt 40-vuotiaana lähes samoilla tasoilla kuin nuoret hurjimukset etenkään, jos ajatellaan, että suurin osa huipuista käyttää joka tapauksessa dopingia! Ja sitähän ne käyttää, tästä todistaa IBU:n käräyttelemät venäläiset ja muut! Jo se, että puhdas urheilija voisi voittaa dopingurheilijat on tieteellisesti harvinaista. Toki ns. "pöljiä päiviä" siunaantuu ja yksittäisiä onnistumisia tapahtuu, mutta se, että 40-vuotias jo vuosikymmenet huipulla ollut norjalainen ihmemies jatkaa ja jatkaa maailman eliitissä terävimmällä hiihtohuipulla, ei yksinkertaisesti voi olla mahdollista pelkällä puurolla ja olinpaikkatietovahingoilla! Ellei Ole-Epo ole sitten esimerkiksi alieni taikka liskoihminen? Etenkään siksi, kun piskuisessa Norjassa tuollaisia ihmemiehiä ja ihmenaisia tuntuu putkahtelevan vuosittain useampia!

Tätä samaa on ihmetelty uinnin puolella, kun USA on marssittanut Phelpsiä ja Lochtea sekä Franklinia kauhomaan tyyliin kymmeniä kultamitaleja maailman kovimmista otatuksista! Kaiken huipuksi nämä ihmemiehet ottavat näitä voittojaan tyyliin 15 minuutin välein parhaimmillaan, kun mielimatkoja järjestetään saman illan aikana! On siis selvää, että USA:n uinnissa on joko täydellisyyttä hipova dopingohjelma tai sitten yksinkertaisesti USA:sta virtaa niin helvetillisesti rahaa kansainvälisen uimaliitto FINA:n kassaan, että "veriarvotarkkailut" katoavat mappi-ö:hön, kuten niin usein on tapahtunut FIS:n puolella ja takuulla tapahtuu myös IBU:n puolella etenkin juuri norjalaisten toimesta!

Ja mikäs ongelma se edes on IBU:n puolella, johtaahan IBU:a tosiaankin IBU:n presidentin virkaan jo lähes muumioitunut entinen ampumahiihtäjä, WADA -dopingtutkija ja norjalainen Anders Besseberg suoraan Norjasta. Harva meistä edes tietää, että Besseberg tosiaan hihhuloi myös Wadassa, ja siksi ei lienekään enää yhtään outoa, että miksi norjalaiset ampumahiihtäjät dominoivat nykyampumahiihtoa ilman käryjä, vaikka ovatkin keskimääräistä paskempia ampujia, ja vaikka vastustajat käyttävätkin dopingia!

Anders Besseberg 
Huomatkaa IBU:n presidentti on siis NORJALAINEN ja vieläpä ENTINEN KESTÄVYYSLAJIURHEILIJA (POTENTIAALINEN DOUPPAAJA), MERKITTÄVÄ ANTIDOPINGTYYPPI ja WADA-TUTKIJA! Miten tulee mieleen esimerkiksi FIS:n maastohiihtojaoksen pomot Odd Martinsen ja Vegard Ulvang? Kaikki entisiä norjalaisia vaahdot suussa hiihtäneitä miehiä, jotka ovat myöhemmin päässeet virkoihin, joissa on helppo tarvittaessa suojella norjalaisia vaahdot suussa hiihteleviä maanmiehiä ja -naisia! Tässä Bessebergin tapauksessa hän on vain lisäksi vieläpä dopingvalvoja ja -asiantuntija Wadassa, siis siinä instanssissa, joka muun muassa myöntelee norjalaisille hiihtäjille erikoislupia julkidopingiin. FIS:n puolella tätä hoitavat sitten hiihtopomojen ohella myös muut ja yleensä yllätys yllätys norjalaiset, kuten aina ahh niin puolueeton hätäkakkapuhelujen virtuoosi Inggard Lereim taikka sitten vaikkapa Norjan hiihtoliiton tossun alla olevat dopingtutkijat, kuten tanskalainen Rasmus Damsgaard ja suomalainen Tapio Videman!

Kaiken huippu Bessebergin osalta koettiinkin aivan vasta äskettäin, kun Besseberg nousi vastustamaan norjalaista dopingpaljastajaa eli ex-dopinvalvoja Mads Drangea ELI SUOMEKSI SANOTTUNA PUOLUSTAMAAN IBU:N PUHEENJOHTAJANA OMIAAN, NORJALAISIA! Ah kuinka puolueetonta! Bessebergin mukaan dopingtestaaminen on pienistä ongelmista huolimatta hyvällä tolalla! Vuosikymmenen vitsi! Kaikki itseään kunnioittavat dopingtutkijat, kun ovat täysin eri mieltä! Suuren luokan nimet, kuten ihan FIS:n Tapio Videmankin on todennut julkisesti, että doping pitäisi vapauttaa, koska sitä ei kyetä torjumaan! Vai oliko kyseessä jopa FIS:n saatanallista menoa seuranneen Videmanin kautta rantain antama tunnustus, KOSKA EI EDES KÄRÄYTETÄ, kuten totuus kuuluu! Besseberg tietysti saattoi tarkoittaa, että totta kai dopingtestaus toimii, jos sitä tehdään norjalaisittain "tasapuolisesti" eli pyritään käräyttämään kaikki muut ja suojellaan omia! Tällä ulostulollaan ja nyt tapahtuneilla selkeän "lavastetuilla" venäläisten ampumahiihtäjien dopingkäryillä WADA-/IBU-Besseberg viimeistään osoitti, että on joko täysin väärä mies eli törkeän seniili IBU:n johtoon ja Wadan miehistöön taikka sitten pelkkä hasbaraa jauhava peittelijä!

Voiko kaikki olla siis pelkkää sattumaa? Miksei Norja menesty missään muussa lajissa kuin hiihdossa ja ampumahiihdossa? Tai menestyyhän Norja taas tauon jälkeen myös yhdistetyssä, jossa muuten myös tarvitaan raakaa hiihtovoimaa ihan yllättäen, ja johon yllättäen tuli männävuosina kilpailunjohtajaksi eräs Lasse Ottesen ja kilpailunjohtajan apulaiseksi eräs Jan-Rune Grave! Tarvinneeko kenellekään sanoa, että Ottesen on norjalainen ja hmm... Grave on norjalainen! HUOMAATTEKO!

Millainen instanssi FIS edes on? Miten se voi pykätä kaksi kilpailunjohtajaa samasta maasta? Onko siellä mitään valvontaa? Entä miksi ampumahiihdossa on yksinvaltiaana norjalainen dopingtutkija? Miksi venäläiset ja saksalaiset katselee tätä vierestä? MIKÄ SAATANALLINEN VOIMA ON PESIYTYNYT HIIHTOURHEILUN SISÄPIIRIIN JA YTIMEEN? Miten kukaan voisi uskoa, että yhdestä ja ainoasta pienestä maasta tulee vuosi toisen jälkeen ylivoimaisia huippuja lajiin, jossa kaiken datan mukaan suuri osa käyttää dopingia, mutta nämä ihmemiehet ja -naiset Norjasta EIVÄT MUKA KOSKAAN KÄRYÄ! EIVÄT KOSKAAN!

HIIHTOURHEILU ON TODELLINEN KUPLA, mutta suurin kysymys lienee, että miksi? Miksi rutkasti yli 20 olympiakultaa tuottava laji eli hiihto (ampumahiihto, maastohiihto ja yhdistetty) on annettu Norjan käsiin? Miksi maailman urheilumahteja Yhdysvaltoja, Saksaa, Kanadaa, Venäjää ja Kiinaa ei näytä kiinnostavan pätkääkään mitä hiihdon sisäpiirissä tapahtuu? Miksi Norja saa rietastella? Miksi kaikki hiihtojohtajat tuntuvat tulevan vuodesta toiseen Norjasta? Kysy nämä kysymykset itseltäsi, kysy ne naapuriltasi ja kysy ne kaikilta vastaantulijoilta! NORJALAINEN HUIJAUS ON LOPETETTAVA!

2 kommenttia:

  1. Asiaa. Kyllä oli tourilla Norjan ylivoima mykistävä. Naistrio teki minuuttien eron muihin. Tuskin pelkällä mustikkapuurolla.

    VastaaPoista
  2. Johaug on jäänyt kiinni huulirasvan käytöstä. Tilanne päällä,en tiedä enempää mut päivitän kunhan tiedän.

    VastaaPoista