Translate 1

tiistai 10. joulukuuta 2013

Sairas kertomus monisairaasta norjalaisesta huippuastmaatikosta Marit Björgenistä!

Heti alkuun haluan todeta, että Marit Björgen ei ole, eikä häntä tule käsitellä, suurhiihtäjänä. Puhutaan me rehelliset ihmiset asioista niiden oikeilla nimillä ja todetaan Marit Björgen huijariksi! Sitähän hän on, sillä vaikkei hän (mikä lienee mahdotonta) käyttäisi muita dopingaineita, niin faktinen lääketieteellinen fakta on kuitenkin se, että hän ei voisi menestyä eikä historian valossa koskaan olisi menestynyt ilman inhaa dopingia, Symbicort-dopingia, joka nosti Björgenin hapenottokyvyn tappiin, ja joka antoi Björgenille luvan käyttää anabolisia steroideja, ja jonka Norjan kuninkaan hovinarri Wada toki myöhemmin lopulta paniikissa poisti listoiltaan!

Haluankin kysyä, että saako esimerkiksi joku sohvaperunapenkkiurheilijakin käyttää dopingkoktaaleja erikoisluvalla, koska hän on sairaan läski ja ilman nepotististen "asiantuntijalääkärien" eli serkkunsa ja tätinsä määräämiä koktaileja hän ei voi urheilla? Vai miksi joku tietty, yleensä norjalainen tai ruotsalainen huijari, saa laajentaa keuhkoputkiaan erikoislupadopingeilla, mutta muiden pitää tyytyä kohtaloonsa eli käyttämään sallittuja tavislääkkeitä? 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Norjalaisen lähes menestymättömän tavishiihtäjän Marit Björgenin tarina on erikoinen ja sairas. Sitä käsitellään seuraavassa. Kyseessä on nimittäin suoranainen ihmetapaus, jollaisia Norjan hiihtomafian hallitsemassa FIS:n hiihtomaailmassa on tapahtunut niin paljon, ja aina Norjan väreissä, että ei kai siitä enää pitäisi yllättyä.

Vaikka suomalaisetkin maksetut "lääkärit" (lue: puoskarit) jaksavat jankuttaa, että ei terveelle ihmiselle tule hyötyjä muun muassa HAPENOTTOKYKYÄ lisäävistä ja ANABOLISIA STEROIDEJA sisältävistä vahvoista astmalääkkeistä, niin on vesiselvä fakta, että ensinnäkin astmalääkkeet auttavat urheilijaa juurikin HAPENOTOSSA ja lihasmassan kasvatuksessa ANABOLISTEN STEROIDIEN avulla, josta muuten juuri vielä ennen naiselta näyttänyt Marit "Monsteri" Björgen on  nykyään hyvä esimerkki! Samallahan ne myös muun muassa peittävät tuota muiden dopingaineiden käyttöä, vai mitä tapahtuisi, jos Björgenin dopingtestistä löytyisi anabolisia steroideja, kun hänellä on jo käsittämättömästi lupa niitä käyttää? Ylipäätään miksi Wada on ylipäätään kieltänyt etenkin nuo vahvimmat astmalääkkeet, jos niistä ei mukamas ole hyötyä?

Norjalaisen "luomuhiihtäjän" laillisella dopingaineella hankima haba [IL]

Astman ja sen lääkityksen historiahan alkoi hiihdossa joskus 1980-luvulla, kun yllätys yllätys norjalaiset äkkäsivät sairastavansa lähes kaikki astmaa. Sen jälkeinen hiihtomenestys olikin Norjalle taattua. Myös muiden maiden edustajat luonnollisesti lopulta huomasivat, että astma on kannattava homma. Se oli kuitenkin todellinen virheliike, eihän nyt Norjan kansansairautta saanut omia. Kun muut hiihtäjät alkoivat pärjäämään paremmin kuin norjalaiset, kuten aina samalla viivalla ollessaan, norjalaiset hiihtojohtajat FIS:n lammasjohtajien kanssa luonnollisesti kielsivät astmalääkkeet tietysti ensin informoiden omia hiihtäjiään. Tämän jälkeen muistaakseni ainakin venäläisiä ja suomalaisista esimerkiksi Jari Isometsä sai varoituksen astmalääkkeiden käytöstä. Edes norjalaiset eivät uskaltaneet tuolloin vaatia ketään dopingkieltoon, silloinhan olisi nimittäin lähtenyt jokainen muutamaa vuotta aiempi norjalainen astmamitali kiertoon!

Astmalääkkeiden kieltäminen nakersi luonnollisesti kuitenkin eniten Norjan omaa hiihtoa, koska Norja oli rakentanut menestyksensä juurikin systemaattisen astmasekoilun piikkiin. Laaja-alainen, todennäköisesti lapsesta asti täyteen pumpattu, mieshiihtäjien populaatio piti Norjaa kuitenkin edelleen pystyssä suut vaahdoten. Sen sijaan naisten hiihto oli Norjassa aika huonoissa kantimissa. Toki tuossa 1990-luvulla FIS:n maastohiihtopomon Odd Martinsenin tytär Bente Skari menestyi, kun isäpappa järjesteli vain perinteistä osaavan tyttärensä suosikkimatkat oikealle hiitotyylille ja muun muassa ruotsalainen FIS-kilpailunjohtaja Bengt-Erik Bengtson, joka tuntuu olleen enemmän tietämätön kuin tietäväinen mistään tärkeästä, katseli sivusilmällä norjalaisten ylisuuria hemoglobiiniarvoja käskystä tai käskemättä.

Eipä vaikuttanut olevan eräästä nuoresta laihasta luikusta Marit Björgenistäkään mihinkään. Pientä menestystä tuli silloin tällöin. Muun muassa Torinon olympialaisista 2006 Björgenille tuli yksi hopea ja ynnä muita tiloja. Esimerkiksi naisten pursuitissa Björgen ei päässyt edes maaliin, vaan keskeytti kuin sunnuntaihiihtelijä yhdessä Serbian ja Montenegron sekä Turkin edustajien kanssa! Sen jälkeen vuosien 2007 ja 2009 MM-kisoissa Marit Björgen vaikutti jälleen uusimmalta norjalaiselta, joka tulisi katoamaan parrasvaloista yhtä nopeasti kuin sinne tulikin. Marit Björgenin ura näytti jäävän siis täydelliseksi mahalaskuksi! Muun muassa vuoden 2009 MM-kisoissa surullisen kuuluisa puuhastelija Marit Björgen oli 10 kilometrin intervallilähdössä jälleen tavallinen kuolevainen jääden 16. sijalle suomalaisen karpaasittaren viedessä voiton PUHTAASTI!

Mutta mutta... Sitten tapahtui jotain mielenkiintoista. Jumbosijoilla vuodesta toiseen kyntänyt ja jo aiemminkin niin sanotusti normaalisti "kevyitä" astmalääkkeitä väitettyyn rasitusastmaansa käyttänyt Marit Björgen sai heti seuraavalle kaudelle 2009-2010 erikoisluvan käyttää vapaasti hyvin vahvaa dopingainetta eli Maailman antidopingtoimisto Wadan dopingainelistalta löytyvää vahvaa Symbicort-dopingainetta eli astmalääkettä! Tavishiihtäjästä tulikin yhtäkkiä hiihtomonsteri ja dopingin edelläkävijämaa Norjaa alettiin syyttämään systemaattisesta dopingista, jonka jälkeen Wada alkoikin nopeasti prosessin, jolla kyseinen selkeä dopingaine vapautettaisiin käyttöön. Mutta se, että ilmeisesti Norjan ölyrahalla rahoitettava Wada alkaa ahkeran valkopesun, ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että Marit Björgen oli ja on dopingin suurkäyttäjä ja käytännössä kaiken menestyksensä saavuttanut dopingilla! Ainoa virhe tässä näyttää olevan norjalaisittain se, että tuo uusin huijaus paljastui!

Norjalaisesta kataluudesta ja röyhkeydestä puhuttaessa tämä seuraava ylittää kuitenkin kaiken sietokyvyn. Yhtäkkisesti ilmeisesti aikuisten oikeasti HUONOUTEEN, mutta julkisesti johonkin superastmaan sairastuneen Marit Björgenin dopingaineelleen saaman käyttöoikeuden myöntöhistoria on nimittäin sitä luokkaa ja sen verran SAIRASTA, että Marit Björgenin sairaskertomus jää lopulta pikkuiseksi pierun tapaiseksi sivujuonteeksi.

Ensiksi Björgenin "astman" on todennut mahdollisesti joku norjalainen puoskari. Sen jälkeen tai suoraan sen on hyväksynyt/todennut Norjan hiihtomaajoukkueen luonnollisesti ja todennäköisesti norjalainen lääkäri. Sitten asian on vahvistanut myös Wada-hyväksytty asiantuntija, joka sattuu olemaan... Yllätys yllätys norjalainen Marit Björgeniä rajusti puolustava Kai Håkon Carlsen, jonka mukaan dopingastma on "hölynpölyä"! Lopuksi tämän pelleilynäytöksen kruunaa eli asian vahvistaa ja hyväksynnän antaa luonnollisesti FIS:n lääketieteellinen komitea, jonka entisenä mestarina ja nykyisenä varapuheenjohtajana toimii muun muassa eräs norjalainen ritari ja SVT:n toimittajalle uhkaavia varoituspuheluja Norjan ex-hiihtäjien veriarvojen salaamisesta soitteleva Lillehammerin olympialaisten suuri dopingtohtori Inggard Lereim, joka puolestaan vaatii tietysti "täysin puolueettomana" norjalaisena, että todistetusti dopinglääkkeitä käyttänyt Marit Björgen jätetään rauhaan.
"Kai Håkon Carlsen er både professor innen lungemedisin og allergi, WADA-godkjent ekspert." -Dagbladet 
Näin ollen, kuten muistamme esimerkiksi norjalaisen hiihtopomon Erik Rösten uhmakkaasta ja agressiivisesta esiintymisestä SVT:n dokumentin loppuosiossa, niin jälleen kerran näemme, kuinka uskomattoman välinpitämättömiä Norjan hiihtomafia on ylipäätään uskottavuudestaan! He kuvittelevat hallitsevansa ja ilmeisesti oikeastikin hallitsevatkin FIS:iä niin raakalaismaisesti, että ei ole väliä, vaikka norjalaiselle surkealle hiihtäjälle myönnetään vahvat dopingit ihan kokonaan omien miesten toimesta! Vain silloin, jos tuollainen eräänlainen salaisuus paljastuu, norjalaiset alkavat peittelyn ja toisten syyttelyn! Siinä missä normaalisti minkä vain maan edustajat haluaisivat ja edellyttäisivät puolueettomuutta, niin Norjassa asiat hyväksytetään nimenomaan omien toimesta alusta loppuun, ja vaikka FIS:n puolelta asian ratkaisisikin jokú muu kuin norjalainen, niin lopputulos olisi varma, valehteleehan nykyinenkin FIS:n testauspomo ryöhkeän julkisesti ja täysin todennetusti Norjan hyväksi!

Mikä huvittavinta, niin Marit "Monsteri" Björgen kasvatti tämän jälkeen mieslihakset hetkessä, ja on sen jälkeen voittanut lähes jokaisen mahdollisen hiihtomatkan, mihin on vain osallistunut. Ilmeisesti Björgen sai nämä voimat PÄÄSIÄISPUPULTA, sillä pakkohan meidän on uskoa etenkin norjalaisia astma-asiantuntijoita, että anaboliset steroidit eivät norjalaisten tapauksessa vaikuta, eikä hapenottokyky nouse hapenottokykyä nostattavilla lääkkeillä ja niin edelleen... Vai pitääkö sittenkään? No ei todellakaan pidä! Kliininen fakta on se, että Marit Björgen pärjää vain ja ainoastaan aineidensa avulla, ja nuo dopingaineet lupineen annettiin hänelle käytännössä täysin ilman puolueetonta käsittelyä ja salaillen, kuten kaikki Norjan rikokset yleensä hiihdossa tapahtuu!

Näin entisestä tavishiihtäjästä ja usein jumbosijoilta löytyneestä taikka keskeyttäneestä norjalaisesta kehkeytyi todellinen superhiihtäjä, joka voitti ja voittaa edelleen vaikeasti astmaatisena sekä ilmeisesti hyvin monisairaana hoitopotilaana matkan kuin matkan, vaikka norjalaisten omien väitteiden mukaan lähes kaikki vastustajat käyttävätkin dopingaineita toisin kuin julkisesti dopingainetta käyttävä Marit Björgen, joka ei siis kuulemma norjalaisen mukaan kuitenkaan käytä dopingaineita, mutta voittaa siitä huolimatta muut täyteen doupatut "tuhottavat viholliset" (kuten hiihtomaailman suurvitsi tietysti norjalainen Petter Northug sanoo) täysin ylivoimaisesti!

Hiihdossa musta on pesty usein valkoiseksi ja nimenomaan Norjan toimesta, uusin malliesimerkki siitä on 100% dopinghiihtäjä Martin... Eh... Marit Björgen. Uusi astmaattinen hiihtobodarikuningatar, joka sai ihan lahjana vahvemmat dopingit, koska ei pärjännyt normaaleille astmalääkkeillä!

24 kommenttia:

 1. Eikö ne lihakset olleet tulleet jo nuorena lantaa lapioidessa?

  Muuten eräs tuttu kertoi kokeilleensa kysiestä, vaimollaan ollutta, astmalääkettä ja käynyt sen jälkeen hiihtämässä. Ei ollut ikinä ennen päässyt sellaiseen lentoon suksilla kuin tämän testin myötä. Vaikka eihän sillä mitään vaikutusta ole ;)

  VastaaPoista
 2. Mitä helvettiä? Suomalaiset on ite doupanneet iät ja ajat, ja nyt ovat katkeria kun norjalaiset eivät ole kärähtäneet. Ja ketä kiinnostaa joku hiihto kun jääkiekko on olemassa. Hiihdon katsominen on yhtä mielenkiintoista kuin tuijottaisi vastamaalatun seinän kuivumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...tuijottasi vastamaalatun seinän kuivumista.. onkohan suvussanne muita humoristeja kun noinkin nokkelasti vanhoja fraaseja viljelet? Kertaappa vielä sitä apukoulun oppimäärää, sillä jotain on selkeästi sinulla jäänyt huomaamatta ...

   Poista
  2. Olympiajääkiekkoa voi kyllä katsoa. Siinä ei jallisten ja mooperien bisnesten takia ole pakko houkutella juntteja katsomoon typerillä tappeluilla.

   Poista
  3. Tuijottasi? Ei kannata huudella apukoulun oppimäärästä kun ei osaa itse kirjoittaa. Urpo.

   Poista
  4. Makuasia sano koira kun persettä nuoli

   Poista
  5. Jääkiekko ykköslajia sanoi kokkari

   Poista
  6. Jääkiekko on monen muun lajin nojalla (kuten hiihto ja pyöräily) yksi pahimmista dopingin lajeista. Kannattaisi ottaa faktat ensin selville ennen kun tulee huutelemaan.

   Poista
  7. http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_athletes_who_tested_positive_for_banned_substances

   Poista
  8. Kaveri puhuu asiaa. Taitas vaan painonnosto, uinti ja pyöräily olla dopigin ykköslajeja. Tuossa yläpuolella linkki "huikeasta" lähteet dopingista kärynneisiin urheilijoihin. Ainakin yli 15 urheilijaa jääkiekossa on kärynny. .

   Poista
  9. +80% hiihtäjistä käyttänyt dopingia, käyttänee edelleen.

   Poista
 3. Katkeran tuntuista tekstiä. Suomen koko kestävyysurheilun historia on rakennettu sota-ajan amfetamiinilla, Pervitiinillä.
  Mies lihakset. Huh huh. Björgen painaa varmaan 50kg ja on n. 160cm pitkä. On Se kauhea jääkaappi/pakastin.
  Rasvaton on, tietysti, ja siksi on kuvissa kovan näköinen.
  Huippu-urheilussa kaikki on lääkkeiden kanssa samalla viivalla. Eli lopulta kuitenkin paras voittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä.

   Poista
  2. Tuo pituus/paino on muistaakseni 165/65, ihan normaali hyvin treenaavalle naiselle.
   Järkyttävää tämä katkeruus toisten menestymisen takia.

   Poista
  3. "Huippu-urheilussa kaikki on lääkkeiden kanssa samalla viivalla."

   Onko sulla kaikki ihan kopassa? Miten on samalla viivalla, jos tuo monsteri saa käyttää dopingia laillisesti ja muut ei?

   Voisi vähän yrittää edes!

   Poista
 4. Uskommeko todella suomalaisten urheilujohtajien ja lääkäreiden olevan täysiä lampaita kun eivät pysty moista sirkusta lopettamaan? Vai eivätkö tosissaan haluakaan?

  VastaaPoista
 5. Oli miten oli, mutta Marit on aina tervetullut lämmittelemään vällyjeni alle takkatulen ääreen.

  VastaaPoista
 6. Puhtaaseen urheiluun uskovat uskovat kaiketi Batmaniin ja Joulupukkiinkin,,,,kaikki maat tekee minkä osaavat ja Norja nyt ykkösenä, kadehtia voi mutta turha jeesustella muiden puhtaudellakaan...

  VastaaPoista
 7. Norjassa hiihto on ykköslaji. Treenaaminen maailman parasta ja hiihtoharrastajia eniten. Sieltä se menestys kumpuaa.

  Skitsofreenikkomainen bloggaaja voi väittää että ainoastaan doupilla saa lihakset, mutta annettakoon anteeksi kun tuskin arvon bloggaaja tietää mitään hiihdosta tai urheilusta ylipäätänsä.

  VastaaPoista
 8. Olet siis skitsofreeninen`?

  No sitten ymmärrämme, miksi et tajua, että FIS hautasi dopingtestin, kun norjalaiset kärysi joukolla veridoupista tai kun FIS:n dopingtohtori, joka ei ollut edes paikalla, väitti Dählien ylisuuria HG-arvoja virheeksi.

  Tai tosiaan sitä, että Marit Björgenille sallittiin laillinen selkeä doping, öh norjalaisten lääkärien toimesta, heh!

  Tai pikemminkin, höh!

  VastaaPoista
 9. Olen täysin samaa mieltä bloggaajan kanssa. Monsteri Björgen on aivan eri planeetalta kuin muut hiihtäjänaiset niin ulkonäöltään kuin hiihtovauhdiltaan. Tuskin puhdas. Norjan douppitäti. Kun jää kiinni, on kansanjuhien aika.

  VastaaPoista
 10. Vastaavia ilmestyksiä ovat yleisurheilun puolella olleet mm. Florence Griffith-Joyner ja Marion Jones.

  VastaaPoista
 11. Kromosomitkin pitäs tutkia Martilta. Kyllä nainen on kaukana hänestä!

  VastaaPoista