Translate 1

tiistai 10. joulukuuta 2013

Totuus Lahden 2001 MM-kisoista: Suomalaiset käräytettiin laillisesta aineesta, muut douppasi Norjan johdolla!

Lahden MM-kisoissa vuonna 2001 tehtiin vakava rikos. Mutta se rikos ei ollut se, että suomalaiset käyttivät plasmanlaajentajanesteliuosta, joka sattui kaiken lisäksi olemaan tuolloin vielä Suomen ADT:n sallittujen aineiden listauksella, vaikka maailmalla tuo plasmanlaajentaja-aineiden käyttö olikin vähän aikaa aiemmin kielletty. Suonensisäinen nesteytyshän ei edes ollut kielletty! Suomalaiset eivät siis etenkään Suomen maaperällä juridisesti ja lain valossa syyllistyneet yhtään mihinkään. Ylipäätään vain se aine, ei menetelmä, oli WADA:nkin listauksella kielletty. Sen sijaan samaan aikaan useat Lahden MM-hiihtojen huipputekijät ja hiihtomitalistit olivat pesunkestäviä douppaajia ja vertaan manipuloineita mouhoja, mutta FIS suuressa viisaudessaan ei edes yrittänyt käräyttää näitä tahoja. Miksikö? Siksi, että suuri osa noista kärynneistä olisi ollut norjalaisia, kuten vain vähän aiemmin oli todettu 100% varmuudella ihan FIS:n omien testien valossa!

"Mieshiihtäjät eivät ole kieltäneet plasmaekspanderia, mutta osa heistä on julkisuudessa tiedottanut uskovansa HemoHESin olevan sallittu aine, koska Suomen Antidoping -toimikunnan ”Kielletyt ja sallitut lääkeaineet- vihkosessa HemoHES on mainittu sallittujen aineiden puolella." -Lauri Tarastin selvitysryhmä

Kaiken voidaan sanoa alkaneen Norjan kateudesta Suomen hiihtomahtia vastaan. Suomalaiset karpaasit olivat kyykyttäneet norjalaisia mennen tullen. Koska kuuluisaa EPO-testiä, joka veikin sitten tultuaan kymmenittäin norjalaisia "hiihtolegendoja" varhaiseläkkeelle, ei oltu saatu vielä kuntoon, niin norjalaisten piti keksiä jokin muu keino rasisminsa ilmentämiseen eli suomalaisten vastustajiensa käräyttämiseen. Tämä tulisi olemaan kuuluisa HES-testi, jolla HemoHES-aineen käyttäjät saataisiin kiinni. Tällaista testiä ei pitänyt tehdä Lahden 2001 MM-kisoissa, koska sen ei pitänyt olla teknisesti tuolloin mahdollinen, eikä aineen käyttämisellä katsottu olevan suurta kilpailullista hyötyä, olihan niitä käytetty jo aiemminkin vuosikausia FIS:n tietäessä asiasta. Plasmanlaajentajilla pystyttiin siis vain peittämään esimerkiksi EPO-hormonin käyttö, jolle ei vielä ollut kuitenkaan valmista tarkkailu- ja testauskeinoa.

Seuraavat tapahtumat ja täyden totuuden tietävät vain muutamat tahot, ja kun noista tahoista suurin osa on norjalaisia huijareita, niin totuutta tuskin saadaan koskaan täysin selville. On kuitenkin todennettua ja selvää, että joku jossain päätti, että HES testattaisiin, vaikka FIS olikin ilmoittanut, että plasmanlaajentajia ei testataisi (FIS on muun muassa Kari-Pekka Kyrön ja muiden lähteiden mukaan hyvin tiennyt, että kaikki ns. huippumaat ovat käyttäneet näitä plasmanlaajentia, ja miksi ei olisi, koska se oli aiemmin ollut ihan sallittua). Sen sijaan Norjan ja ilmeisesti muidenkin suosimaa vastaavaa albuminia ei dopingtesteissä tutkittaisi.

Kyseenalaiseksi on jäänyt se, että käyttikö Suomi ylipäätään näitä plasmanlaajentajia ennen 2000-lukua, sillä nimenomaan Kari-Pekka Kyrö kertoi, että heille olisi ihan FIS:n toimesta ilmoitettu tästä käytöstä Ramsaun vuoden 1999 MM-kisojen jälkeen. Eli oliko tämä ilmoitus ansa, jolla norjalaiset ilmoittajat halusivat saada suomalaiset käyttämään HES-ainetta, joka tulisi pian kiellettyjen aineiden luokitukseen, ja jonka käytön voisi saada kiinni toisin kuin viheliäisen albuminin?

Kaikki viittaa siihen, että tuolloin FIS:n maastohiihdon kärkipaikoilla keikkuneet Odd Martinsen, Inggard Lereim ja kumppanit ovat joko suoraan tämän lavastuksen takana taikka sitten niin saatanan tunareita, että eivät kykene edes informoimaan Suomen joukkuetta uusista tuulista, vaikka jotain Marokon harrastelijajoukkuetta varmaan informoivatkin, kun kaikkia MM-kisoihin vuonna 2001 osallistuneita FIS:n jäsenmaita siitä piti jo pelkästään oikeusturvan takia informoida! Inggard Lereiminhän tiedetään hymyilleen kuin Naantalin aurinko, kun Jari Isometsän lavastettu käry selvisi, ja myöskin väitteen mukaan rehvastelleen humalassa ruotsalaiselle toimittajalle saavuttaneensa vihdoin tavoitteensa käräyttää Myllylän Mika ja muut karpaasit keinolla millä hyvänsä pois norjalaisten tieltä!
"Se, että Yhtyneiden laboratoriot pystyy selvittämään HemoHES:in ja muita
plasmaekspandereita, saatiin tietää muutama vrk ennen Lahden kisojen alkua. Miten tieto siitä kulkeutui Suomen hiihtojoukkueelle, ei käynyt ilmi haastatteluissa." -
Lauri Tarastin selvitysryhmä
Miksi siis HES saatiin selvitettyä, mutta albuminia ei? Miksi kaikki muut etenkin kärkimaat tiesivät tämän, mutta suomalaiset eivät mitään? Vaikka tutkimukset tehtiin Suomessa, FIS:n toinen päälääkäri oli ainakin virallisesti suomalainen Tapio Videman (lienee ns. piilonorjalainen), ja vaikka Suomen maajoukkueen johto nimenomaan tarkasti, että saadaanko HES testeissä kiinni vai ei?

JOHTOPÄÄTÖS: Kysyikö Suomen joukkueenjohto asiaa Inggard Lereimiltä ja/tai Tapio Videmanilta, ja vasta tämän jälkeen Norjan hiihtomafia FIS:n sisällä vaati HES:iä tutkittavaksi, ja kukaan ei kertonut asiasta suomalaisille? Muut käytti albuminia tai vastaavia testeissä näkymättömiä aineita! Kari-Pekka Kyrön mukaan Tapio Videman johti Suomea harhaan. Jos ja kun tuo pitää paikkansa, aiempi "piilonorjalainen"-sanonta on enemmän kuin tosiasia! Johtiko tuo tiedustelu siis kyseiseen Norjan masinoimaan rasistiseen rikokseen Suomen hiihtomaajoukkueen suvereniteettia vastaan?!

Lavastus ei siis ole teoria, vaan se on kylmä fakta, mutta ketkä sen toteuttivat on vieläkin hieman pimennossa. Jostain syystä edes tietojaan laulellut Kari-Pekka Kyrö ei uskalla suoraan sanoa, että ketkä tekivät tämän hirmuteon. Jossain teorioissa on epäilty jopa sitä, että Kyrö itse oli Norjan palkkaama lammas, mutta se lienee hyvin epätodennäköistä. Sen sijaan Norjan riettaan hiihtomafian uhka voi olla hiljentänyt Kyrönkin, eihän sitä koskaan tiedä millaisia betonikenkä-mafiosoja sieltä DDR-Norjasta löytyy, kun hiihdon systemaattisen dopinginkäytön paljastumismahdollisuuksista on kyse! Saattaa olla hiihtohullulla kuninkaallakin giljotiini teroitettuna dopingpaljastajien varalta ellei käräjäoikeus hiljennä, kuten hiljensi esimerkiksi Norjan yleisradion dopinguutisen tapauksessa, jolloin toimittajat joutuivat pyytämään tappouhkausten sadellessa julkisesti anteeksi sitä, että olivat julkaisseet relevantteja ja todennettuja asiakirjoja muun muassa juuri erään Inggard Lereimin dopingsekoiluista Lillehammerin vuoden 1994 talviolympialaisten aikaan!

Lahdessa siis tapahtui vakava rikos, kun suomalaiset käräytettiin nimenomaan Suomessa laillisesta aineesta ja vieläpä täydellisellä valheella sekä salaliitolla, ja vieläpä siten, että juuri Norja vaati Wadaa ratsaamaan koko Suomen joukkueen, taustapiruna kukapas muukaan kuin "sairaan puolueeton" dopingritari Norjasta, vaikka samaan aikaan norjalaiset olivat itse huomattavasti vakavamman oikean dopingin eli veridopingin pyörteissä albuminin peittäessä totuuden! Norjan toimintaa ei vain voi kutsua, vaan se on faktisesti selkeää rasismia toista kansallisuutta vastaan ja kohtaan. Kaikkein pöyristyttävintä tässä asiassa on se, että Suomen munattomat paskahousuhiihtojohtajat menivät näiden norjalaisten kelkkaan ja lopullisena suoranaisen harakirin ja amokjuoksun eskalaationahan oli sen norjalaisen suksihuoltajatunarin palkkaaminen lavastetun Suomihiihdon uudeksi päävalmentajaksi! Lieneekin selvää, että Suomen silloiset hiihtojohtajat olivat joko hölmöläisiä taikka itsekin norjalaisella öljyrahalla läskeiksi siveltyjä sikoja!

Punainen = Erittäin epänormaali, keltainen = epänormaali [Wikipedia]

Entäpä lopullisen selvitystyön tehnyt muun muassa korkeimman hallinto-oikeuden hallintoneuvos Lauri Tarasti ja kumppanit eli niin sanotut "asiantuntijat"? Eikö helvetti tuon tasoisella lakitietäjällä ole kapasiteettia tajuta, että jos joku aine on Suomessa sallittu, niin sellaisen käytöstä nimenomaan Suomessa voidaan korkeintaan tuomita ADT, joka jakaa virheellistä tietoa? Jos joku Paavo M. Petäjä ei tuollaista kiihkossaan tajua, se olisi vielä ymmärrettävää, mutta ettei Tarasti suoraan jylissyt "karpaasit ovat oikeusmurhan ja lavastuksen barbaarisia uhreja", on suuri yllätys, kun olen pitänyt miestä viisaana! CAS:ssa eli urheilun oikeusturvaistuimessa tämä Lahden fiasko olisi muuttunut olemattomaksi ja sen jälkeen olisi pitänyt aloittaa laajamittainen rikostutkinta FIS:n toimihenkilöitä ja muuta moskaa kohtaan! Onko Lauri Tarasti ja Suomen ADT myös Norjan lampaita? Epäillä saa, ja näyttöäkin selvästi on!

Suomalaiset karpaasit siis lavastettiin ensin Norjan hiihtomafian ja sen lonkeroiden alla olevan FIS:n toimesta dopingkäyttäjiksi ja sen jälkeen suomalaiset hiihtojohtajat joko tyhmyyttään tai maksettuina viimeistelivät tapahtuman, vaikka juridisesti mitään rikosta ei ollut edes hiihtomaailmassa tapahtunut, ja pienellä vaivannäöllä Suomen suurien karpaasien maineet olisi pelastettu totaalisesti!

Vuoden 2001 MM-kisojen päälääkäreinä FIS:n puolelta toimivat norjalaisten etuja alati ajava Inggard Lereim ja norjalaisuuteen selvähkösti kääntynyt Tapio Videman. Maastohiihtopomo oli tytärtään törkeästi suosinut norjalainen ex-vaahtosuu ja Kari-Pekka Kyrön syytöksiin pelokkaasti huuhaata sönkännyt Odd Martinsen ja FIS:n Race Director muun muassa Virpi Kuitusen korkeista hemoglobiiniarvoista julkisesti mouruava Bengt-Erik Bengtsson, joka kieltäytyy aina kertomasta niistä kymmenistä ellei sadoista erikoisluvista norjalaisille massahuijareille vedoten vaitiolovelvollisuuteen tai muistamattomuuteen! En tosiaan tiedä, että kuka on miten syyllinen mihinkin, mutta jokainen on, ellei ollut mukana rikoksessa, kliinisellä varmuudella vähintään todella ammattitaidoton tämän Lahden fiaskon jälkeen, kuten on koko FIAS... FIS maastohiihtoväestöineen, jonka toimesta käräytetään kyllä kisaisännät harmittomasta suurelta osin täysin laillisesta "dopingista", mutta jättää inhat ja saatanalliset verenmanipuloijat vapaiksi mitaleitaan juhlimaan! Karu fakta on se, että vähintään 50% Lahden 2001 MM-hiihtojen hiihtomitalisteista oli dopingin suurkuluttajia ja verensä irstaita manipuloijia, ja tässä ei siis ole mukana suomalaiset vääryydellä ja rikoksella käräytetyt HES-liuosta käyttäneet salaliiton ja oikeusmurhan uhrit.

Kysynkin teiltä suomalaisilta paskaisilta selkäänpuukottajilta ja Norjaa palvelevilta FIS-orjilta, että miksi viattomat ihmiset käräytettiin, mutta rikollisille dopinghiihtäjille jaettiin mitalit? Siksikö, että ne rikolliset dopinghiihtäjät olivat suurelta osin, NORJALAISIA?

Ps. Se kuuluisa "Amatöörien puuhastelua", sanonta pätee edelleen. Ne amatöörit ovat vain tosin niitä Norjan lampaita ja muita FIS-toimihenkilöitä sun muita selkäänpuukottajia!

Ps2. Tämän lavastusrikoksen tekijät ovat muuten syyllisiä osaltaan suurhiihtäjä Mika Myllylän kuolemaan, Mika Myllylän, joka oli aina ja joka paikassa sata kertaa kovempi hiihtäjä ja ennen kaikkea parempi ihminen kuin Norjan superhuijarit ja lavastajarasistit!

3 kommenttia:

 1. Hieno blogi!

  Mahtavaa, että joku uskaltaa kirjoittaa asioista kiihkottomasti, puolueettomasti ja rehellisesti, eli siis, niin kuin asiat ovat.

  Toivottavasti jatkat näiden informatiivisten tekstiesi kirjoittamista mahdollisimman pian. Kovasti ovat norjalaiset taas hyökkäilleet Suomen hiihtosuvereniteettiä kohtaan viime aikoina, joko alkaisi olla uuden blogauksen paikka? Lisähappea käytetään monissa lajeissa palautumiseen jopa kesken urheilusuoritusten. Norjalaisille suomalaisten harjoituskauden lämmittelykäyttö tarjosi taas oivan keinon rasisminsa ilmentämiseen. Samalla vuonomaan media unohtaa mainita norjalaishiihtäjättärien hönkäileen piilossa naamareista kesken kilpailuviikonlopun, liekkö norskien letkuissa sitten ollut happea, vai xenonia tai jotain muuta dopingkaasua?

  VastaaPoista
 2. http://aasinmyssy.blogspot.fi/2017/02/lahden-doping-skandaali-v-2001.html

  VastaaPoista
 3. http://aasinmyssy.blogspot.fi/2017/02/lahden-doping-skandaali-v-2001.html

  VastaaPoista