Translate 1

maanantai 2. joulukuuta 2013

FIS:n antidopingpomo Rasmus Damsgaard valehteli päin näköä pelastaakseen Norjan doupinghiihtäjät!

Yhdysvaltalaisen ammattipyöräilijän ja hyperdouppaaja Lance Armstrongin puhtautta katkeraan tappiin asti puolustellut, FIS:n nykyinen testausjohtaja, ja vakavan rikoksen uhri, tanskalainen Rasmus Damsgaarg osoitti ruotsalaisen SVT-kanavan dokumenttiohjelmassa Nostiko doping hiihtäjien veriarvot (Uppdrag Granskning) olevansa täysiverinen norjalaisen dopingin superpiilottelija etenkin, kun kansainvälisen hiihtoliiton maastohiihtotoimintaa aikuisten oikeasti johtava Norjan hiihtoliitto niin käskyttää! Siis suomeksi puhdasverinen VALEHTELIJA, kun herra (Norjan hiihtoliitto) käskee!

HUOMIO: Rasmus Damsgaard on siis selkeästi ainakin osin olosuhteiden pakosta valehtelija Norjan hiihtoliiton a.k.a. Norjan hiihtomafian painostuksen ja uhkailun takia!

Samalla paljastui myös se tosiseikka, että FIS:n lääketieteellisen johtajan toimenkuvaan näyttää kuuluvan ensisijaisesti juosta Norjan hiihtoliiton käskyjen mukaan ja puolustaa katkeraan tappiin asti Norjan hiihtomaineen puhtautta tai ei hyvä heilu!

KATSOKAA TOKI ITSE:Kun maailmalla hyvin arvostettu ruotsalainen dopingtutkijaguru ja professori Bengt Saltin paljasti totuuden muun muassa juuri Norjan rikollisesta dopingrietastelusta 1990-luvulla, etenkin 1995 MM-kisoissa ja 1997 MM-kisoissa, niin FIS-maailmassa nousi sellainen myrsky vesilasissa, että noiden paljastusten ja SVT:n asiallisen dokumentin jälkeen meille kaikille ympäri maailmaa paljastui karu totuus. FIS:n lääketieteellinen komitea ja sen testaajat sekä testausjohtaja ovat yhtä kuin Norjan hiihtomaineen puhdistajia. Ja muiden maiden hiihtäjien käräyttelijöitä!

FIS:n päätestaaja ja -antidopingtutkija Rasmus Damsgaard (RD):

RD: Aika hurjaa! Yli puolella arvot ovat olleet hyvin korkeat. Jos nämä olisivat esikarsintojen testit vuonna 2012, tämä hiihtäjä ei pääsisi lähtöviivalle. Hänkään ei pääsisi, eikä varsinkaan hän. Tuo ei saisi lähtölupaa, ei tuo, tuo eikä tuokaan... Noin montaa kilpailijaa ei suljeta pois kisasta. Sellaista ei ole ollut tapana tehdä.

RD: Normaalisti keskiarvo ei voi olla 17, eikä edes lähellä sitä. Niin vain ei voi olla. Sairaaloiden tutkimuksissa potilailla on 14, 14,3 tai 14,5, mutta ei 17.

RD: Joka mitalistin arvo on oli yli 17,5. - Vuoden 1995 MM-kilpailuissa.

RD: Jo 10 vuoden ajan kilpailija on tarvinnut erivapauden lähtölupaan, jos arvo ylittää 17.

RD: Onko näillä kaikilla erivapaus vai onko kyse jostain muusta?

RD: Näiden mitalistien yli 17:n veriarvot eivät ole normaaleja.

- Dope... Eh... "Hiihtokuningas", 17 veriarvoissa vähintäänkin huidellut, Björn Dählie väittää SVT:n toimittajalle puhelimen välityksellä ääni väristen itkunsekaisesti Damsgaardin nähneen hänen 1990-luvun veriarvot ja voivan vahvistaa ne olevan kunnossa.

Toimittaja kysyy asiaa tietenkin tämän jälkeen FIS:n päävalvojalta Damsgaardilta.

RD: Vuotta 2001 edeltäneistä ajoista minulla ei ole ylipäätään mitään listoja. 

Toimittaja kertoo itsensä porkkanapään, Björn Dählien näin väittäneen, puhuuko Dählie sooppaa FIS:n päädopingtestaajan nimissä? Eli tietääkö Damsgaard niitä veriarvoja vai ei 1990-luvulta ennen kuin oli edes FIS:ssä dopingtutkijana?

RD: (hädissään) En muistaakseni. Ehkä muistini tekee tepposet, mutta tuskinpa vain. 

Miksi vasta vuonna 2001 ylipäätään FIS:in kanssa kosketuksiin tullut Damsgaard pelkää Dählietä ja hänen 1990-luvun sairaan korkeita veriarvojaan, joita ei luonnollisestikaan voi tietää, koska ei ollut edes FIS:ssä? Miksi FIS:n korkea-arvoinen dopingpomo siis pelkää tuota toimittajalle pelokkaasti ääni väristen sönkkävää norjalaista huvittavaa vanhaa pierua ja porkkanapäätä?

Vai pelkäsikö Damsgaard sittenkin Dählien takana olevaa ilmeisen saatanallista Norjan hiihtomafiaa? Kyllä. Selvästi!

Nimittäin Norjan hiihtoliitto otti dokumentin tiimellyksessä asianajotoimistoineen yhteyttä vähän joka puolelle, eikä todellakaan vähiten FIS:iin ja Damsgardiin, ja loppu onkin kunnon hasbaraa ja taqiyyaa höystettynä kunnon emävalheella ja suoranaisella saatanallisella vedätyksellä!

Katsokaapa dokumentin loppuosa tarkasti ajasta 50:00 lähtien.

Norjan hiihtoliiton hyvin agressiivinen johtotason edustaja Erik Röste ja siinä vieressä vähän kuin alistettuna superlampaana pullea ruotsalainen hiihtopomo, jonka kohtalo käy vähän sääliksi, ja joka selvästi haluaisi puhua vapaammin ja totuudenmukaisemmin, nyökkäilee ja puhuu norjalaisen suulla:
"Damsgaard on tuonut esiin, että useat arvot ovat virheellisiä."
Kummatkin tähdentävät kiivaasti, että FIS:n lääketieteellinen johtaja Rasmus Damsgaard siis todistaa, että testit, jotka otettiin tyyliin 6 vuotta ennen Damsgaardin tuloa FIS:iin, ja joita Damsgaard ei ole nähnyt, ovat virheellisiä. Siis ainakin norjalaisten ja ruotsalaistan osalta!

Hetkinen? Siis kerrataan! Miten Damsgaard voisi tietää näytteistä ja näytteiden otosta 1990-luvulla mitään, kun ei itsensä todistamana ole edes nähnyt koko testiarvoja saati toisekseen ollut lähelläkään niitä testaajia, kun kyseiset testit otettiin, eihän Damsgaard edes kuulunut silloin (1990-luvulla) FIS:in lääketieteelliseen komiteaan?

Eli FIS:n lääketieteellisessä komitessa VALEHDELLAAN NORJAN PUOLESTA, KEKSITÄÄN PÄÄSTÄ ASIOITA NORJAN KÄSKYSTÄ ja ENNEN KAIKKEA TULLAAN VIIVANA PAIKALLE, KUN NORJAN HIIHTOLIITTO NIIN KÄSKEE ja vieläpä PUHUTAAN NIIN KUIN NORJAN HIIHTOLIITTO KÄSKEE!

Huolestuttavinta asiassa on todella selkeästi se, että miksi Norjan hiihtoliitolla eli Norjan hiihtomafialla on niin mahtava ote FIS:stä ja sen testausjohtajasta, että testausjohtaja Damsgaard tekee tietoisesti täydellisen harakirin ja itsemurhan saman dokumentin aikana. Miksi Damsgaard teki itsestään pellen pelastaen näennäisesti norjalaiset, vaikka olisi voinut vaikka paljastaa koko sopan ja edetä sitä myöten WADA:n korkeaan arvoon? Uhkaako kuningas päänleikkuulla vai mistä on kyse, mafiameiningistä joka tapauksessa, ja vahvasti!

Sairaintahan tässä on tietysti se, että Norjan pollea hiihtopomo ei näytä välittävän siitä yhtään, että he jäävät 100% valheesta kiinni, vaan välittää vain siitä, että valhe isketään eetteriin miten päin vain, kunhan se isketään!

Toiseksi sairainta tässä on se, että juuri Norja menestyi vuosien 1995 ja 1997 MM-kisojen osalta erinomaisesti yhdessä Venäjän kanssa. Missä Venäjän tiedotustilaisuus oli ja missä Venäjän todistelut oli? Miksi juuri Norjan ja Rösten piti todistella Ruotsi marionettinaan agressiivisella ja hyökkäävällä tyylillä asioita ja väitteitä, jos ne kerta olivat huuhaata, kuten Röste mollotti kovaan ääneen?

Kuitenkin täysin kammottavin, saatanallinen sivujuonne tässä tapauksessa on se, että tuon valehtelija-Damsgaardin edeltäjä, dopingpoppamies ja dopingritari Inggard Lereim, joka kyllä rehvakkaasti ja voitontahtoisesti kertoili dokumentin alkupuolella italialaisten ja muiden dopinginkäytön mahdollisuudesta, soitti hätäkakkapuhelun dokumenttia tehneelle toimittajalle, kun sai tietää, että toimittaja tutkii etenkin juuri norjalaisia.

Inggard Lereim hermostuneena ja ääni väristen:
"Niitä ei saa julkistaa, se loukkaa yksityisyyden suojaa."
Miksihän noitatohtori Lereim ei ollut huolissaan Vladimir Smirnovin, Silvio Faunerin ja kumppanien yksityisyydestä, vaan vain Dählien, Jevnen, FIS maastohiihtopomo Ulvangin ja niin edelleen norjalaisten yksityisyydestä ja urheiluun laittoman korkeiden veriarvojen salaamisesta?

Tähän Inggard "puolueeton dopingtutkija" Lereimin hädänsekaiseen lausahdukseen onkin sitten hyvä lopettaa, sillä rima on taas alitettu ja kunnolla, kiitos siitä jälleen kerran FIS:n lääketieteellisten johtajien ja dopingtestaajien Inggard Lereimin ja Rasmus Damsgaardin, noiden dopingvelhojen, joiden käsittelyssä musta muuttuu valkoiseksi ja muun muassa suomalainen kärsii aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti