Translate 1

maanantai 2. joulukuuta 2013

Norjalaiset FIS:n suojeluksessa olevat tuhtimot 100% dopinginkäyttäjiä! - SHOCKING EVIDENCE!

Norjalaiset, nuo läpimädät systemaattisen dopingin nykypäivän edelläkävijät, ovat tunnetusti kärynneet kymmeniä eri kertoja rehellisten dopingvalvojien paljastusten, toimittajien tutkimustyön, paljastuneiden asiakirjojen ja tilattujen dopingainelähetteiden perusteella. Jotkut lampaat pulisevat silti, että ne eivät todista norjalaista dopingia. Jos kuitenkin haluat olla sairas "virkkari", viralliseen totuuteen uskova peppuhuora noiden selkeiden todisteidenkin jälkeen, niin valistu vihdoin viimein ja siirry oikealle puolelle, totuuden puolelle, ja lue tämä seuraava, jossa Norjan hiihtomahti käräytetään FIS:n itsensä toimesta aivan oikeilla dopingtesteillä.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aikoinaan FIS:n tutkijat, ainoana rehellisenä norjalaisena, tarkemmin puolinorjalaisena tunnettu dopingtutkija, James Stray-Gundersen ja surullisen kuuluisa, Lahden 2001 MM-kisojen toinen tuppisuudopingvalvoja, jonka ammattilaisena olisi pitänyt nähdä norjalaisten tehtailema sairas rikos Suomea ja sen hiihtosuvereniteettia kohtaan, Tapio Videman, joka on joidenkin huhujen mukaan "norjalainen" itsekin, tekivät aikoinaan vuosikausia dopingtestimenetelmää FIS:n palkkaamana, kunnes yhtäkkisesti koko dopingtestausohjelma kadotettiin.
FIS luopui juuri ennen olympialaisia vapaahetoisesti ns. safe-systeemiin perustuvasta testausmenetelmästä. Stray-Gundersen oli kehittänyt systeemiä yli 10 vuotta yhdessä Tapio Videmanin kanssa FIS:n toimeksiannosta. -MTV3/MTV
Mutta miksikö tuo suuri ja kallis testi lanattiin historiaan vähin äänin?

Siksi, että se käräytti 100% norjalaiset, jotka rahoittavat FIS:n maastohiihtopuolta, keikkuvat Wadan erikoistutkijoina määräämässä astmadopingia omilleen, ja joiden kuningas suutahtaa ja purskahtaa itkuun kuin pikku tenava, jos norjalainen paskahousuhuijari käräytetään.

Internetin ihmeellisessä maailmassa törmää joskus suomen kieltäkin osaaviin lampaisiin, jotka paskat kintuissa huutavat norjalaisten olevan puhtaita pulmusia ja ihmemiehiä, jotka rökittävät kerta toisensa jälkeen täyteen doupatut ulkomaalaisvihut, koska eihän norjalaiset ole kärynneet. Eivätkö?

Kyllä ovat. Norjan oman ADT:n testeissä todennäköisesti koko ajan, eiväthän norjalaiset niitä eteenpäin kerro.
"Uskon, että olisin tietoinen asiasta. Meillä on hyvä varoitusjärjestelmä, ja uskon että olisin kuullut, jos norjalaisia olisi vaaravyöhykkeellä." Urheilupomo Tove Paule VG:lle
Eikä se todellakaan ole ihme, kun iltapäivälehdistön aikoinaan erään Natsitohtorin sukunimellä nimeämä suomalaisia rasistisesti kansallisuuden takia jahdannut norjalainen dopinghihhuli Inggard Lereim on ollut vuosikymmenet muun muassa tekemässä "yllätystestejä" tiimeineen norjalaisille FIS:n lääketieteellisen komitean johtajana, Norjan maajoukkueen päälääkärinä ja surullisen kuuluisien Lillehammerin olympialaisten päädopingvastaavana, kuten Norjan yleisradioyhtiö paljasti ja sen jälkeen joutui, totta kai, oikeuteen ja toimittaja sai tappouhkaukset, kunnes pyydettiin anteeksi Norjan (likaiselta) hiihdolta! Sama Lereim, joka käräytti suomalaiset Lahdessa 2001 valheella, rehvasteli ruotsalaistoimittajalle siitä kännissä ja sen jälkeen myöhemmin vuonna 2011 sai Norjan kuninkaalta ritarin arvon hyvästä työstä!

Mutta niitähän me emme pysty todistamaan, kun norjalaiset huijaavat sisäisesti. Toki nekin sisäiset huijaukset on todistettu rehellisten norjalaisten toimesta, kuten hiihtolääkäri Helge Oftobron toimesta sylkykupiksi joutumisen uhallakin. Edellä mainittujen vankkojen todisteiden huuhaahorjuttajien epäonneksi ja meidän oikeamielisten rehellistä faktisen kliinistä totuutta rakastavien normaali-ihmisten onneksi norjalaiset valehtelijat ovat kärynneet kuitenkin lisäksi ihan virallisestikin myös FIS:n autenttisissa testeissä ja vieläpä 100% tavalla dopingista kaameimmasta, riettaasta veridopingista. Eikä yhtään yllättäen juuri noissa Stray-Gundersenin ja Videmanin kehittämissä testeissä, jotka FIS kadotutti historiaan heti sen jälkeen.

Tuo kadotus tapahtui kaiken lisäksi nimenomaan sopivasti vielä juuri ennen niitä Salt Laken 2002 talviolympialaisia, joissa FIS:n salailijat käräyttelivät kyllä venäläisiä ja espanjalaisen norjalaiset nolanneen suurhiihtäjän, mutta ei norjalaisia yllättäen, vaikka data oli käsissä.

Tuo data oli nimittäin tullut muun muassa Kuopion kauden 2001/2002 maailmancupin surullisen kuuluisassa 15 kilometrin kilpailussa, jossa peräti kahdeksan ensimmäistä sijaa vei norjalaiset vaahtosuudoupingmiehet, ja samalla ehkä jopa vahingossa paljastivat saatanallisuutensa! Tuossa kilpailussa kärähti nimittäin norjalainen salailu viimein ja kovaa, sillä vaikka Stray-Gundersen ei saanut paljastaa kärynneitä, sijoitusten perusteella ne tiedettiin ja tuolloin norjalaiset hiihtivät joukolla liian kovaa, ja unohtivat tärkeimmän asian dopinginkäytössä, eli ole ylivoimainen, mutta älä liian laajalla rintamalla! Se oli samalla Stray-Gundersenin suuri rikos, ja hänen kehittämänsä veridopingin paljastava dopingtesti häivytettiin pikaisesti areenoilta. Liekö kuningas maksanut FIS:lle kipurahat vai maksettiinko johtajille vain bordelliyö, sitä ei kukaan normaali tiedä...


Lähde: Kansainvälinen hiihtoliitto - FIS


"Hiihdon Kuopion maailmancupin viime kauden avauksen testitulokset olivat vieläkin vakavammat dopingin vastaisen työn kannalta. Siellä viidestätoista parhaasta mieshiihtäjästä  peräti yhdeksän verenkuva oli normaalista poikkeava. Norjalaiset hiihtäjät ottivat Puijolla kahdeksan ensimmäistä sijaa." YLE | MTV3/MTV

NORJALAINEN PUHTAUS ON SIIS SAIRASTA SAIRAAMPI SAATANALLINEN KUPLA, TODISTETUSTI, AINA FIS:N DOPINGTESTEJÄ MYÖTEN. MUTTA MIKSI FIS EI KÄRÄYTÄ NORJALAISIA, MUTTA MUUT KÄRÄYTETÄÄN JOPA HUIJAAMALLA, KUTEN LAHDESSA 2001, JOSSA SUOMALAISET KÄRÄYTETTIIN VESILIUOKSESTA, SAMAAN AIKAAN, KUN FIS TIESI JA SAI KIINNI LUKUISAT MITALISTIT, JOISTA MUUN MUASSA, YLLÄTYS YLLÄTYS, SUURI OSA NORJALAISIA, VERIMANIPULAATIOSTA?! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti